موضوعات




+مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده:

 

زیتون ماری: یک کیلو     مغز گردو: 250 گرم     سیر ساییده شده : به اندازه کافی     انار ترش: به اندازه کافی      چوچاق ساییده شده : یک الی دو قاشق غذا خوری  نمک و فلفل: به اندازه کافی

 

وقتیکه هسته زیتون ماری رو جدا کردید خوب آن را شسته و بعد در یک سبد ریخته تاآب آن خوب گرفته شود. 250 گرم مغز گردو را با مولینکس و یا با نیمیارنوعی ظرف سفالی ” بسایید که بعد از خوب ساییده شدن، آب انار و چوچاق و سیر ونمک و فلفل را به آن اضافه و خوب هم بزنید و قبل از اینکه آن را با زیتونیکه آب آن خوب گرفته شده،مخلوط کنیم،مایع مخلوط بدست آمده رو چشیده تا باذائقه تون سازگاری داشته ” مقدار کمی و یا زیادی نمک و فلفل و.. ” سپسزیتون رو به این مخلوط خوب هم زده بیافزایید و دوباره خوب هم بزنید. حالاشما یه زیتون پرورده تقریباً تقریباً خوشمزه دارید که برای اینکه مزه اونبه 100% برسه لازم است که به مدت حداقل چند ساعت در یک ظرف در بسته ” شیشهای بهتره ” و در یخچال نگهداری شود.

  اصطلاحات بکار برده شده ” چوچاق یا نیمیار ” مربوط به مردم انزلی بوده که شاید در شهرهای دیگر استان گیلان گویش آن متفاوت می باشد.

 با هر نوع زیتونی نمی توان زیتون پرورده ای خوشمزه درست کرد، زیرا بعضی از زیتون ها این مواد تهیه شده رو در خود جذب نمی کنند





ارسال شده در مورخه : ، -78 فروردين ماه، -621 توسط zardeh  پرینت
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

zardehir , photovaran , siavash11

مرتبط باموضوع :

 مبارزه با بيماري پشمك درخت زيتون  [ پنجشنبه، 9 ارديبهشت ماه، 1395 ] 41 مشاهده
 نرخ زیتون سبز در روستای زرده  [ شنبه، 25 شهريور ماه، 1396 ] 23 مشاهده
 هرس درختان زیتون  [ يكشنبه، 13 دي ماه، 1394 ] 46 مشاهده
 شیرین کردن زیتون به وسیله سود سوزآور  [ پنجشنبه، 28 مرداد ماه، 1395 ] 54 مشاهده
 آفت و بیماریها و علفهای هرز زيتون  [ ، -78 فروردين ماه، -621 ] 120 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

(ضروری): 
(ضروری): 
نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

امتیاز دهی به مطلب

انتخاب ها


 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب