موضوعات




طریقه حذف کردن اکانت ایمیل :

 

حذف سرویس اکانت ایمیل یاهو YAHOO MAIL)) :

 

حذف سرویس اکانت ایمیل هات میل  HOTMAIL)) :

 

حذف سرویس اکانت گوگل میل یا جی میل  GMAIL)) :



 

طریقه حذف کردن اکانت ایمیل در GMAIL,YAHOO,HOTMAIL))

گاهی پیش آمده که کاربران سایتهای یاهو مایکروسافت و گوگل خواسته باشند به دلایل گوناگونان امنیتی یا استفاده از سرویسهای سایتهای دیگر اقدام به بستن حساب خود در یکی از این سایتها نموده باشند اما به دلیل حساسیت موضوع پاک شدن ناخواسته ایمیل کاربران این سایتها که بیشتر به دلیل آشنا نبودن کاربران با مکانیسم عملکرد هر گزینه پیش می آید این سایتها گزینه حذف کاربرهای خود از سرویس های ارایه شده به آن ها را در صفحات و آپشن های مخفی و با دقت بیشتر کاربر به توضیحات آن قرار می دهند که این خود سبب سردر گمی کاربران به خصوص ایرانیان که با زبان انگلیسی آشنا یی کمی دارند منجر می شود. از این رو بر آن شدیم تا طریقه انجام این عمل را مر حله به مرحله به شما عزیزان آموزش دهیم .

حذف سرویس اکانت ایمیل یاهو YAHOO MAIL)) :

ابتدا وارد صندوق پستی وب میل خود شده و سپس صفحه جدیدی را جداگانه در مرورگر خود بار گذاری نمایید و آدرس زیر را در آن تایپ نموده و زمانی که صفحه فوق باز شد در کادر پایین صفحه پسورد خود به همراه تایپ تصویر امنیتی در کادر مخصوص و سپس فشردن دگمه تایید صحت اطلاعات ورودی و بعد از چند ثانیه صفحه ای مبنی بر پیام حذف کاربر از سرویس یاهو در صورت عدم بروز مشکل در ارسال و مندرجات فرم برای شما ظاهر می شود. در این حالت تمام صفحات را ببندید. در این حالت حساب  ایمیل شما به مدت 120 روز قابل دسترسی برای شما با همان رمز عبور خواهد بود و بعد از 120 روز عدم مراجعه آدرس ایمیل شما برای ثبت مجدد توسط افراد دیگر مجاز خواهد بو د ودر این حالت تمام اطلاعات میل باکس و پروفایل  شما برای همیشه پاک  و از بین خواهد رفت.

https://edit.yahoo.com/config/delete_user

حذف سرویس اکانت ایمیل هات میل  HOTMAIL)) :

ابتدا آدرس زیر را در مرورگر خود بار گذاری نموده وسپس از صفحه ورود آدر ایمیل به طور کامل و رمز عبور خود را تایپ نمایید و از صفحه باز شده دکمه  (Close  Account)رابرای بستن ایمیل و دکمه (Cancel)را برای لغو عمل فوق بزنید. در این حالت حساب  ایمیل شما به مدت 120 روز قابل دسترسی برای شما با همان رمز عبور خواهد بود و بعد از 120 روز عدم مراجعه آدرس ایمیل شما برای ثبت مجدد توسط افراد دیگر مجاز خواهد بو د ودر این حالت تمام اطلاعات میل باکس و پروفایل  شما برای همیشه پاک  و از بین خواهد رفت.

http://g.live.com/0HE_TRACKSTAR_ENUS9/84016

حذف سرویس اکانت گوگل میل یا جی میل  GMAIL)) :

ابتدا وارد صندوق پستی وب میل خود شده و سپساز منوی بالای صفحه ایمیل گزینه my servicesرا انتخاب نمایید واز صفحه باز  شده قسمت my services  گزینه  Editرانتخاب نمایید وپس از آن شما وارد صفحه حذف ایمیل و کلیه اطلاعات شخصی و نام اکانت میشوید در این صفحه گزینه دوم را مبنی بر بستن وحذف تمامی سرویسهای گوگل انتخاب نموده و در صفحه جدیدی که باز می شود تمام  فیلدها را به حالت فعال (یا چک باکس پر)در آورده و در کادر وسط صفحه  فقط رمز عبور خود را نوشته و متعاقب آن دکمه تایید حذف را بزنید در این حالت برخلاف سرویس یاهو و هات میل دیگر مهلت 120 روزه به شما داده نخواهد شد وتمام اطلاعات میل باکس و پروفایل  شما برای همیشه پاک  و از بین خواهد رفت.





ارسال شده در مورخه : ، -78 فروردين ماه، -621 توسط zardeh  پرینت
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

zardehir , photovaran

مرتبط باموضوع :

 ترفند ساخت ايميل ياهو براي كاربران ايراني  [ چهارشنبه، 27 آذر ماه، 1392 ] 95 مشاهده
 روش ارسال ايميل انبوه  [ يكشنبه، 13 ارديبهشت ماه، 1394 ] 48 مشاهده
 
نام شما: [ کاربر جدید ]

(ضروری): 
(ضروری): 
نظر:
کد امنیتی
کد امنیتی

  [ بازگشت ]

امتیاز دهی به مطلب

انتخاب ها


 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب